Käsidesinfiointigeeli 300 ml

Desinfioi kädet tehokkaasti ja turvallisesti. Tehoaa bakteereihin, hiivoihin, norovirukseen ja vaipallisiin viruksiin. Sisältää hoitavaa glyseriiniä. Ei kuivata ihoa. Reilumpi pakkauskoko toimiston työpöydälle tai pesunesteen seuraksi lavuaarin reunalle.

Käsidesinfiointigeeli 100 ml

Desinfioi kädet tehokkaasti ja turvallisesti. Tehoaa bakteereihin, hiivoihin, norovirukseen ja vaipallisiin viruksiin. Sisältää hoitavaa glyseriiniä. Ei kuivata ihoa. Kätevä koko sopii käsilaukkuun ja matkalle.

Desinfioiva käsipyyhe 10 kpl

Desinfioiva pyyhe puhdistaa kädet bakteereista. Sisältää hoitavaa glyseriiniä. Soveltuu herkällekin iholle. Ei kuivata ihoa. Yksittäispakatut pyyhkeet on helppo ottaa mukaan matkalle tai taskuun.

Käsien desinfiointisuihke 50ml

Käsien desinfiointisuihke puhdistaa kädet bakteereista turvallisesti ja nopeasti. Helppoa suihkauttaa käsiin ja miellyttävä käyttää – ei jää tahmaiseksi. Pieni pullo on kätevä pitää mukana myös matkalla.

Ohjeet käsien desinfiointiin

Käsihygienialla on keskeinen merkitys infektioiden torjunnassa Hyvän käsihygienian ansiosta voidaan välttää mikrobien siirtyminen henkilöstä toiseen ja ympäristöstä henkilöön. Käsihygienian tehostaminen on tärkein yksittäinen keino infektioiden torjunnassa varsinkin matkoilla ja flunssa- ja vatsatautiaikoina.

Hyvään käsihygieniaan kuuluu:

 • Käsien pesu
 • Käsien desinfiointi
 • Käsien ihon hoito

Käytä käsihuuhdetta oikein On tärkeää desinfioida kädet huolella. Varsinkin sormenpäät, sillä peukalot ja sormenpäät unohtuvat helposti ja niihin jää bakteereja.

 1. Ota huuhde aina kuiviin käsiin.
 2. Hiero kunnes kädet ovat kuivat.
 3. Älä huuhtele vedellä.
 4. Ota huuhdetta kuivalle kämmenelle n. 3–5 ml.
 5. Upota sormenpäät huuhdeliuokseen.
 6. Tee samoin toisen käden sormenpäille.
 7. Levitä huuhde joka puolelle käsiä.
 8. Muista sormien välit.
 9. Muista molemmat peukalot.
 10. Hiero kunnes kädet ovat kuivat.